Kérdés

2014/05/17. - írta: Vitzus

Kedves blogolvasóim, egy döntéshozatalban szeretném a véleményeteket kikérni, ugyanis Ti, mint az olvasók vagytok azok, akiken a dolog főként múlik.

felkialtojel.png

A kérdés a következőképp hangzik:

Gond lenne-e számodra, ha a blog finnországi és észtországi tartózkodásom történeteivel és mindenféle kapcsolódó dolgaival foglalkozó része angolul kerülne publikálásra?

A: Igen

B: Nem

 

Van sok magyarul nem tudó barátom is, ezenkívül a külföldi, aupaires, Erasmusos téma miatt sok (najó, egy pár esetleg) külföldi olvasót is előrelátok, akik szintén nem beszélnek magyarul. A legtöbb magyar barátom, ismerősöm pedig azért megérti az angol nyelvet. Bilinguális posztokra pedig sajnálnám az időt :D 

A 'szavazatokat' ide kommentbe, vagy a Facebookra várnám :) 

Címkék: blog
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vicus.blog.hu/api/trackback/id/tr796177719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Karakozum 2014.05.17. 15:17:48

Nekem sajnos egyértelműen A. Mivel elég rosszul beszélek angolul, és arra nem lenne időm, hogy lefordítsam a posztokat. De ha neked úgy esik jobban, írj angolul. Én úgyis csak egy vagyok a sok közül, aki olvassa a blogodat.

Vitzus · http://vicus.blog.hu 2014.06.03. 12:38:13

Sajnos sokkal több szavazatot kapott a B, így angolul fogom őket írni. Köszönöm, hogy olvasod a blogom, remélhetőleg fogot tudni olvasni ezután is, esetleg tedd a posztokat Google Translatebe - nem fordít jól, de arra pont elég, hogy a poszt lényegét kihámozza az ember.
süti beállítások módosítása