Fasságok febr. 28.

2008/02/28. - írta: Vitzus

Ilyen oldalakkal szórakozom, jó mi ? XD Hajrá regizz te is xD

http://www.szamnovelo.hu

http://mere.tx.hu/

http://mage.uw.hu/

http://www.tablajatekos.hu/00004/vanilla0.html

Címkék: random
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vicus.blog.hu/api/trackback/id/tr14357727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hilary · http://hilary.blog.hu 2008.02.28. 18:08:01

Nah hali :)
Nah meg szerencse hogy nem tortent semi komoly baj a felvononal. De hat ez a "leeses a felvonorol" a kezdo sielok 90%-val megtortenik szerintem :P

Liciseket fogadnak :P Marmint hogy aki 9-12 osztalyba jar. Tudod gimis :). Csak hallotad mar azt a szot hogy Liceum nem ? Vagy lehet hogy nem mert ez azthiszem a roman nyelvbol jott at magyarra vagy nem tudom XD.
Amugy te magyaron kivul mien nyelveket beszelsz jol ?

Oke elolvasom oket es komenntezek ;) Csak legyen mar egy kicsivel tobb idom, mert ma is 5kor jotem haza a sulibol, voltam proban, es mire hazaertem hulla faradt voltam. Nemreg voltam enni, most meg beultem ide. De amugy ragadnak le a szemeim szal bazi faradt vagyok.

"Jol fogunk egyezni" :))) Ezt en szoktam mondani ? XD Mar van par ilyen hulye "szokapcsolat" amiket igy nagyon felszoktam a barataimtol, aztan van hogy mas nem is erti csak mi, aztan ugy jon ki neha ha tarsasagba vagyunk mintha "kodolva" beszelgetnenk XD

Hogy jok a nevek ? Hat...muszaly volt mar mert eskuszom mar en se tudtam kovetni hogy miket irok XD

Nah oke, akkor ha lesz este kedvem akor majd irok kommenteket meg a posztjaidhoz ;)

Nah puszi
süti beállítások módosítása