H.O.P.E.

2022/08/07. - írta: Vitzus

Highly organised people excel. Hehe, ezt most találtam ki. Nem tudom, hogy a Tanellel való heart-to-heart segített ennyire, vagy egyszerűen kevésbé utálja magát az agyam, vagy ilyen jó hatással van-e rám, hogy van mire készülni, mit várni, mit tervezni (aquapark, Slipknot, Viru Folk, akár a hazarepülés), de az elmúlt héten elég jó passzban voltam. Nagy reményeket fűzök a CBT-vel foglalkozó self-help könyvhöz is, és kíváncsian várom, mit tud nekem mondani.

A "no stress, igazán nincs hova sietni" mindset nagyon sokszor segített a mindennapokat átvészelni. Elképesztő és abszurd, mennyi stresszt generálok saját magamnak, teljesen indokolatlanul. Nem dől össze a világ. Bármi is sikerüljön bárhogy. Nem dől össze a világ.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vicus.blog.hu/api/trackback/id/tr5617902515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása