2018.8.5.

2018/08/06. - írta: Vitzus

Rég volt olyan, hogy van társaságom, mégis inkább hódolok kicsit introvertált énemnek, de ma mégis egy ilyen este volt. Az igaz, hogy ennek te voltál oka, kellett egy kis zajmentes lét, egy kis csend tőled - persze együtt töltött hétvége után érthető is, és remélem, neked is kis fellélegzés volt. Persze részemről ez nem lett volna, ha nem úgy viselkedtél volna. Sajnállak, persze, de fárasztó is, hogy ugyan az megy körbe-körbe. Így pláne fárasztó, hogy ebben teljesen egymás ellentéte vagyunk. Én talán az ismerőseim (a világ, muhaha) egyik legambíciózusabb embere vagyok, persze te úgy mondod, hogy pofátlan meg ilyenek, te pedig minden jóban találsz valami rosszat, minden rosszban valami még rosszabbat, és esküszöm valahol kiteljesedsz az áldozat-szerepben. Nem tudok mindig a terapeutád lenni, főleg, ha direkt nyomod magad egyre mélyebbre.

img_20180805_210731.jpg

Na mindegy, szóval kimentem, és annyira kellemes volt a kicsit végre lehűlt levegőben pont szürkületkor, pontosabban már azután is ücsörögni. Azt persze sajnálom, hogy nem strandolás lett belőle, de így jártunk. Mondjuk mikor nem járunk így? És miért van az, hogy az ismerőseink, haverjaink közül rengetegen pakolják ki azokat a képeket, hogy öten-tízen strandolnak, kocsmáznak, közös programokat csinálnak, mindegyikükkel ismerjük egymást, találkozáskor puszi-puszi, de az ilyeneken sosem vagyunk ott, sosem hívtok, sosem lehetünk a része? Hívtatok egyszer is? Miért nem vagyunk ezeknek az embereknek megfelelő társaság? Egyáltalán az ő társaságuk hogyan szerveződik, ki hív kit? És minket miért nem? Ugye csaknem azt gondolják maguktól, hogy mi nem akarnánk velük menni? Mert ez meg ugye egyáltalán nincs így, erről kérdezni nem kérdeztek. Kihez kell odamenni, hogy háló, menjünk együtt valahova? Néha olyan szívesen lennék a kiterjedt, aktív haveri, neadjisten baráti körrel rendelkező emberek helyében. 

És most nyomás írni/olvasni. Szinte szórakozássá varázsolja a kis Thesis writing Slack csoportunk.

 

Címkék: párkapcsolat
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vicus.blog.hu/api/trackback/id/tr2814164369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása