Néha történik jó is

2017/02/24. - írta: Vitzus

A múlt hétvégén kirándulni voltunk! Felmentünk az Ördög-oromra és élveztük a napsütést, a szakadozó felhőzetben másztunk fel az enyhe kihívást elénk állító sziklás-meredek hegyoldalba... aztán felfedeztünk, mint élnek a nagyonbudai nagyonhegyi emberek, vagy legalábbis milyen hétvégi házaik vannak az erdő közepén... én pedig felfedeztem annak a nehézségét, amikor két hegy közt, egy sötét völgyben jön rám az az érzés, hogy most már azért elfáradtam, hazamennék, de innen még mindenképp ki kell mászni :) Így hát: következő célpont: Széchenyi hegy. :) 

Utána, és egy jó kis fogaskerekűzés után megvolt a lassan hagyománnyá váló palacsintázás a Nagymama palacsintázójában (ha már egyszer Budán van és útbaesik hazafele), ahol a kiszolgáló lány megkérdezte tőlem hitetlenkedve, hogy mind a 4 palacsinta (ebből 3 sós töltelékkel) nekem lesz-e... Nekem. :) Utána még egy következett egy jó farmermosás, meg egy fél órás bakancstisztítás :) 

Kattintásra galéria nyílik.

 

Várom már a tavaszt, most is annyira hívogató a kint, minden egyes alkalommal, amikor süt a nap, de nem mindig lehet kimenni. Jó lesz, amikor már majdnem minden nap ilyen lesz. Remélem, eljutunk majd messzebbre is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vicus.blog.hu/api/trackback/id/tr8112290489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása