2011. november 6.

2011/11/06. - írta: Vitzus

Egész jó hétvége után vagyok... Pénteken házibuli, most Alex születésnapját ünnepeltük. A buli különlegessége az volt, hogy 10 után 5 perccel kihívták ránk a zsarukat, de szerencsére semmi komolyabb nem történt :) Tegnap pedig csomó tanulás és suliba készülés (német meg fizika) után elmentünk táncházba, ahol táncoltam egy (mondjuk tényleg csak egy, mivel nem volt oktató, miiiiivel a legtöbb ember profi táncos volt ott X_x) jót... Ma pedig készülök lelkilekben a következő egy hét mordorra.

Viszont, ha belegondolunk, áll előttem több jóféle "projekt" is... November 16 avatás, November 25 vagy December 2 én születésnapom ünneplése, majd januárban Dalriadás folkmaraton és előtte nagyszabású Dalriada tali.. Már csak szilveszterre kell valami komoly dolgot kiötleni... ^___^

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vicus.blog.hu/api/trackback/id/tr543358800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása