San Andreas #1

2008/01/29. - írta: Vitzus

Szóval, elkezdtem ismét játszani a Rockstar sikerjátékával,  a Grand Theft Auto: San Andreassal ,ismét, talán már harmadszor. Úgy gondoltam, erről is fogok firkálgatni. :)
Szóval ez a San Andreas, a GTA sikersorozat sokadik része. Szerintem mindenkinek ismerős, akinek mégsem lenne az, bemutatom. A játékban van, egy hatalmas város, és a te karaktered, Carl Johnson, akit tudsz irányitani, külső szemlélőként. A játékban igazi gengszter lehetsz, lophatsz autókat, gyilkolhatsz stb. Természetesen az ember társasági lény, így Carlnak is vannak barátai, ismerősei, összeköttetése, akik feladatokat adnak neki. Minden feladatnak van pontos eleje és vége, úgy kezdődik, hogy elmész egy kijelölt helyre, ekkor láthatsz egy kis videót (amik főleg a San Andreasban eléggé viccesre sikerültek),majd megkapod a feladatodat (pl robbants fel két megadott autót.) Ezt megteheted az autót üldözve, és mindig beleütközve, vagy fegyverrel is. A város hatalmas , rengeteg lehetőség van. A San Andreasban sok bejárható terület van városon kívül, erdők, folyók, ,,kántriszájd". Van ,,kajálda" is, ami segít, hogy az energiád a csúcson maradjon, és így tudjad sorra teljesíteni a feladatokat, egyre feljebb jutva a gengszteri szamárlétrán.
A történet eleje abból van, hogy CJ visszatér San Andreasba Liberty Cityből, mert az anyját megölték, és el kell temetnie. Amint visszatér egy rettenet rendőr ráken egy rendőrgyilkosságot, amiből később problémák lesznek. CJ eltemeti anyját, majd megkapja a fejmosást, hogy 5 évvel ezelőtt otthagyta bandáját, az Orange Grove Street Familiest, és midenki szembesülhet vele, hogy azóta ez a banda szinte teljesen szétesett. CJ máris úgy gondolja, ez nem mehet így, és helyre is hozza a dolgokat. Az első jópár misszió (feladat- mission) arról szól, hogy a főellenséget, a Ballas -t legyengíteni, kitolni velük... A játék közben megismerkedsz CJ két testvérével, egy bélpoklos és egy örökkön örökké füvező és dirigáló bandataggal is, CJ hugának barátjával, CJ hugának barátjának az unokatestvérével, akivel később jó kis bankrablásokban és egyéb akciókban veszel részt.
Egy bandaháború közepette a rendőrök elvisznek, egész pontosan a semmi közepére /,,finom, friss levegő".../ , és itt folytatod, majd egy másik városba kerülsz...
Az egész játék nagyon izgalmas, ajánlom mindenkinek, lány létemre imádom a GTA-kat 8)

Címkék: game
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vicus.blog.hu/api/trackback/id/tr56316777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása