Július nyolc.

2007/07/08. - írta: Vitzus

Holnap megyek táborba, tök jó lesz :D Egy hetes, tehát hétfőn, 16án jövök haza. Addig valószínűleg hiányolnotok kell majd mivel gondolom nem lesz internet. De lesz medence, amit remélem használhatunk, és úúúszhatunk,és tök jó lesz. Hnapra 31 fokot mondott a ráádió, véletlenül hallotttam, hát mondhatom nagyon jó lesz... Megfőlök a buszban, segáz :D Meg majd röpizüüünk *.* Van röpipálya is weheheeehee. Mindenesetre remélem jó lesz. De a legidősebbek közt leszek gondolom, remélem nem leszek rangidős, 14 éves korig lehet menni... Meg asszem 2-3 ágyas szobák lesznek, remélem tűrhető egyénekkel kerülök egy szobába... De nálam lesz az MP3 lejáccóm, talán túlélem a dolgot lool 8)

Lesz fórumtaliiii :D igen szeretett emberekkel egy heyen,remek lesz :D :D =) És egerbeeen :D De szeressem azt a várost :D Má harmadszor megyek, de nem is tudok vele betelni :D Sok minden köt oda, majd talán egyszer leírom :P

Most sztem befejezem, késő van :D

Címkék: utazás
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vicus.blog.hu/api/trackback/id/tr80114272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása