2010.10.19.

2010/10/19. - írta: Vitzus

Hát a mai nap nem volt egyszerű.. Hajnali 4 körül mentem aludni (megnéztem a Kör-t, meg egy Showder klub részletet, meg fene tudja még mi), és 4-kor is keltem arra, hogy bejött a Karge (koleszigazgató) a szobába... Azt hittem ilyen dél fele járhat az idő, erre láttam, hogy mindjárt 4 óra, kicsit sokkolt... Bekaptam pár fánkot, összekaptam magam és irány FrankfurtOder, mozi, megnéztük a The Social Network-t, ami Facebook elterjedéséről szolgál... Faszás film volt, csak épp német... :D

Panasonic Lumix DMC LX 3 - ilyen gépet akarok *_* (Ő: http://pixinfo.com/fgep/Panasonic_DMC-LX3/ ) bár nagyon durva ára van... de többet tud, mint az átlag kompaktok... ilyen DSLR közelítés kisméretben... jó lenne megkapni úgy karácsonyra, hogy én is belefizetnék az árába :):)

Kíváncsi vagyok, ma mikor fogok elaludni... Pedig lassan jó lenne visszaállni egy normális életmódra... Mióta maratonnemaludtam, totál nincs semmi időérzékem :D

Megingott a bizonyosságom abban, hogy én melírt akarok... Ilyen egy-két sötétpiros-bordó csíkot szeretnék a hajamba... de nem tudom :)

 

Ja, ez meg én vagyok:

(majd lehet csinálok egy Szt.László 2 + Téli Ének + Hajdútánc mixet is)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vicus.blog.hu/api/trackback/id/tr152384926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása