2008.06.10.

2008/06/10. - írta: Vitzus

,,Engem ki lehet ismerni,szörnyű vagyok.Hangulatember,robbanékony,idegbeteg,irigy,túluntúl kritikus+ami a szivemen az a számon-ezzel kb mindenkit elijesztek magamtól.
Ezt most leirtam,mert leveleken keresztül csak a jófejt meg az aranyost ismeri meg az ember,de a föntieket kell tudni rólam.Nehéz velem együtt élni.Amúgy szerintem megéri. Az embert ha szivembe zárom,megbecsülöm,szeretem,akkor lelkitársa vagyok,barátja, segitője.
Szóval,ha egy ember elnézi a hibáimat (minden tiszteletem az övé ha képes rá:D:D), akkor tlaálhat egy abszolut megbizható és szerető barátot.
Óbaszki már megint kiselőadás,szokás szerint magamról...ja igen, önző vagyok:D ..I..''

Szösszenet egy levélből,olyan megmondós

Címkék: őszinte
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vicus.blog.hu/api/trackback/id/tr81513329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mormota 2008.06.19. 20:04:31

Hello!

Hát én is ilyen hasonló tulajdonságokkal büszkélkedhetek, de érdekes módon még mindig elég sok barátom van.:P Szerintem kicsit minden ember ilyen, persze vannak akik jobban ilyenek. Kül. ha van kedved benézhetsz az én blogomba is és én is látogatnám a blogod, ha már így rátaláltam. Nem tudom, hogy valahol mutatja e a címet, de azért leírom biztos ami biztos:P
myblogforyou.blog.hu
Na üdv! (és jó nyarat!)
süti beállítások módosítása