07/07/07

2007/07/07. - írta: Vitzus

Szép dátum.

 

 

 

Tele vagyok vágyakkal,álmokkal. Nem oyan hűdenagyokkal,hanem oyan picikkel, megvalósíthatóakkal is. De azokkal se tudok mit kezdeni. Akarok utazgatni. ruhákat venni, fórumtalálkozni, koncertre menni. És ezek körbe-körbe forognak az agyamban. Nem túl jó. És sajnos nehéz megvalósítani. :( Tudom, mindent lehet, csak akarni kell. Csakhát na. Meg jelenleg suliba is vissza szeretnék menni, az utolsó egy hét oyan jó volt *szipp* :-( Annyit hüyültünk, annyi heyen voltunk :(Meg az osztáykirándulás... Miyen jó volt (Regenye, egy 150 lakosú falu mellet voltunk, Pécshez közel =) Vissza akarok menniiii :=(

Bár megyek is hétfőn egyhetes táborba, remélem az is jó lesz... De csak 40en leszünk ott, és csak ebből a városból, annak meg gondolom 60%-át ismerni fogom :( És oyan heyre mennék szívesen, ahol senkit sem ismerek :)

 

Mostanában sikerült megint segíteni valakinek számítógép-ügyben, tök jó =) Osztálytársaim számgép zseniként tartanak számon, pedig egyáltalán nem vagyok az, annyi mindenki jobb nálam, én kis buta vagyok hozzájuk képest, de komolyan.

Ha nagy leszek nyelvész leszek. Vagy infomatikus. Germanisztikaa vagy finnugorisztika? Vagy Angol-infó szak? finn-infó biztos nincs :) pedig arra mennék :D :D

De nyelvészségen belül nem tom mi :D Majd idegenvezető, vagy tolmács :D Adjatok léci tippeket, mi lehet az ember nyelvészi diplomával, esetleg plusz informatikaival? (ami azért elég jól is keres :P)

Voltunk vásárolni, vettünk cipellőt meg szempillaspirált =) Tök jóóóó =) De akarok venni szoknyáááát :D :D

Nincs egy igaz barátom se. A legjobb barátom se nagyon már a régi. Mindenkivel egy szinten jóba vagyok, vannak akikkel igazán jóban, de teljesen senkivel sem. Vagyis úgy elméyülten. De majd valami majd csak lesz =)

 

Nincs kedve valakinek finnül tanítani?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vicus.blog.hu/api/trackback/id/tr37113703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása