2007.7.4. Második bejegyzés ^^

2007/07/04. - írta: Vitzus

Valaki elolvasta a blogomaaaat yeeee :D :D *örülmagának.bizony.*

Köszi szépen minden kommentelőnek! :)

 

Ma talán megyek vásárolni, ruhákat (btw asszem veszek elemet az empéhárom plajerembe is), ha egyáltalán megyek, mert ahogy elnézem, az időjárás nem ezt akarja. Csúúúnyán be van borulva, szinte fehér az ég, és nagy cseppekben, ritkán esik az eső... Hm... Remélem ez a szép idő nem lesz tartós, és holnapra már ismét főhetünk a melegben :D

Tegnap egész nap kockultam a gép előtt. Ja, meg rakodtam. Most büszke vagyok magamra, két polcon és egy fiókban rendet raktam, kb. 3 kilónyi szemét lett xD De nemám magamtól, á holmá, magamtól iyenre nem vetemednék, sajnos kötelező volt :D Na, ez van.

 

Ja, hogy az olvasóknak fogalma sincs arról hogy én ki a franc vagyok. Fantasztikus. Akkor bemásolok egy szép hosszú szöveget, amit általában különböző társasági oldalak bemutatkozás részébe szoktam írni. Jó olvasást.

 

Egy forrófejű, kiszámíthatatlan hangulatember, ugyanakkor kedves és általában jófej.

Ez lenne az az egy mondat, amivel engem egyszerűen le lehetne írni.

Kicsit kibővítve, Vica vagyok, 13 éves, és nagyon-nagyon szeretek élni, igaz, hogy néha nem, sokszor elveszik az emberek teljesen az életkedvemet, de próbálok ellene valamit tenni, hogy az ilyen pillanatokból minél kevesebb legyen. De sajnos sokszor felidegelnek, és ordítok, tombolok, mivel jó nyilasként hatalmas energia gyülemlik fel bennem és így hatalmas düh is, ami csak nől és nől, és egyszercsak robban.

De ennek ellenére nem vagyok egy ilyen idegeskedő típus, aki elzárkózik, mindig próbálom az emberek felé a kedves arcomat mutatni, kedves is vagyok az emberekkel, szeretem őket, nagyon szeretem, szeretek emberek között lenni, lehetőleg a középpontban, hogy a figyelem rám irányul.

Szeretem a jó, hosszú beszélgetéseket, komoly dolgokról, filozofálni, dolgokat végiggondolni, és elemezni. Ez sajnos a mai világban nehezen megvalósítható, hiszen mindenki siet valahova, mindenkinek sietnie kell, nehogy elkéssen, stb. Milyen jó lenne, ha lenne legalább egy nap, amikor senkinek sem kell sehova se sietnie, mindenkinek lenne ideje mindenre, lenne ideje a másikra, hogy tudjanak kommunikálni.

Nem szeretem. ha sok gond hárul rám, sőt. kifejezetten utálom, megpróbálom a gondokat halasztgatni, és ha tudom, hogy mennyi minden vár még rám, képes vagyok lelkibeteggé válni miatta, és mégis hagyom a francba, és valameyik hobbimat űzöm inkább, ami legtöbbször a számítógép, internet, ide úgymond menekültem a "kinti" világ elől, bele, ebbe a virtuális világba.

Mindennél jobban szeretem az én barátaimat, ők a világom, minden időmet nekik szentelem, ők a lelki társaim, a szabadidős haverok, a segítségeim, egyszóval MINDENEM! Nagyon sokat vagyunk velük, csavargunk, dumálunk, eljárunk helyekre, meglátogajtuk egymást, és nagy bulikat szervezünk, általában nálam, aminek én persze nagyon nagyon örülök. Képes lennék minen nap bulizni, na az lenne igazán az élet! Szól a zene, itt vannak a haverok, jó a kaja és a pia... Ez lenne maga a mennyország.

De itt van ez a szemét iskola, ahova én leginkább a társaság miatt járok, hogy mi milyen yókat szoktunk szórakozni a szünetekben, huhú, de még órákon is! Akkor a legjobb! Apróbb csínyek, kicseszések, hasonlók.

Jó tanuló vagyok, de ezt csak a jó fejemnek köszönhetem, nagyon utálok tanulni, utálok mindennemű feladatot, a házikat még csak-csak megírom, de nem vagyok képes egyszerűen tanulni, nem tudom megtenni azt, hogy leülök, és tanulok. Pedig szeretek iskolába járni, komolyan, de inkább csak tényleg, a közösség miatt! Sokan nem szeretnek, és bizony mondom: szeretek iskolába járni! Ott nagyon jó, csak aztán amikor egy komolyabb anyagot kell megtanulni, akkor baj van. Mert amíg csak 1-2 oldal, az semmi,egyszer elolvasom, és annyi, de ha már többb, akor nagy baj van.

Mindenem a számítógép, internet, és értek is hozzá,mások szerint is, és szerintem is, naponta több e-mail-t és telefont kapok, az osztáytársaim tőlem kérnek segítséget, ami növeli az egómat is, de örülök, hogy ezzel megtaláltam a heyem a társaságban, és jó érzés, hogy hasznos tudok nekik lenni.



Már mondtam, nagyon ideges tudok lenni kis dolgokon, és a zenébe menkülök, a zene a másik dolog, ami a legtöbbet jelenti nekem, az életem aktív része. Hogy miket szeretek? Sok mindent, de leginkább a keményebb muzsikák, a rock és metál irányába hajlok, konkrétabban nu-metal, dark-metal, death-metal, gótikus rock, opera-metal. Szeretem a Lordi-t, Nightwish-t,Cradle of Filth-et, KoRn-t, Marilyn Manson-t,Konflikt-ot,Aljas kúszópaszulyt, DemonLordot,My Chemical Romance-t [nem vagyok emo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!].

Tehát leginkább a darkos, gótikus zenéket kedvelem, a két abszolút kedvencem a Lordi és a Nightwish, őket napokon át tudnám hallgatni

Nem szeretem viszont az idétlen discot, technot és hasonlókat, főleg azt nem, ha egy szám 150 perces, és az egészben csak az van, hogy tuc-tuc-tuc. Mi ebben a jó?

Nem szeretem a rappet, igaz, hogy vannak értelmesebb számok is, de mi értelme van annak, amiről szól a rap? [madöfakö madöfakö bicccs], biztos ezt a röppörök máshogy gondolják, én így gondolom, én rocker vagyok, ha ezt eddig nem tudtad volna, csak neméppen úgy öltözködök, bár néha igen, mer suliba nem is engednek úgy, pedig én szeretek tiszta feketében lenni, meghát szoktam is,meghát minden...

 

Ilyen befejezetlen szöveget vágok nektek ide, tessék csak megérteni, meg levonni a köveetkeztetést, meg azt mondani amit akartok, meg hüyepitsának hinni. Na.

Kell kép is? Rakok azt is ^^  Én vagyok a legfelső.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ma még úgyis írni fogok, ahogy magamat ismerem :)

 

 

Van egy nagyon jó játék, úg hívják, hogy Travian.

A Travian egy böngészővel játszható stratégiai játék, melynek világában akár több ezer játékos, kezdetben egy-egy kis falut irányítva vilaghatalomra tör.

Akinek van kedve hozzá, regisztáljon be, itt a link: http://www.travian.hu/?uc=hu1_12624

Egy kis segítség a kezdőknek a játék felépítéséről, hogy mit látnak amint belépnek. (ezt magam írtam, copyright, meg some rights reserved, na.)

Amint belépsz, megjelenik előtted egy képernyő, több képpel, hiperhivatkozással. A felépítése:
A legfelső sorban találhatóak: határföldek: a faludat körülvevő részek, itt tudsz építeni bányákat, amik nyersanyagot termelnek. a naransc az anyagbánya, a sárgaa  búzaföld, a szürke az anyagbánya, a zöld a fakitermelő.
Minél magasabb a szint (a szintet a bánya közepében lévő karikában lévő szám mutatja meg), annál több nyersanyagot termel óránként, minél nagyobb ez a szám.
Ha rámész a fent lévő második kis rajzra, ott láthatod a faludat, a főépülettel, és üres építési területekkel. az ide építhető épületek nem termelnek nyersanyagot, viszont hasznosak sok másra (pl ha van követséged, beléphetsz egy klánba, ha van piacod, kereskedhetsz más játékosokkal, ha van raktárad, több fát,anyagot és vasat tudsz elraktározni, ha van rejtekhelyed, el tudod benne rejten a nyersanyagodat az esetleges támadó falvak elől).
A harmadik a térkép, egy 7x7es tábla, a közepén te, 49 mezővel. ők a körülötted lévő játékosok. a nyilakra kattintva arrébbmehetsz a térképen. A térképen tudsz rákattintani mások falvaira, a nyersanyag küldésért és a támadásért. ha rámutatsz egy falura, megjelenik a neve, a tulajdonosa, a koordinátái és a klánja.
A negyedik a statisztika, itt meg tudod nézni, hányadik vagy a ranglistán.
Az ötödik a jelentések, ide érkeznek az oyan levelek,mint a jelentések támadásról,támogatástól és kereskedelemről. Az eggyel alatta lévő sorban található a nyersanyagod pillanatnyi állapota. Az első a fa. Itt két szám található, az első a jelenlegi állapot, a második a raktár állapota, tehát hogy mennyi nyersanyagod raktározhatsz el. A második az anyag, a harmadik a vas, ezeknél úgyan így, a negyedik a búza, aminek óránkénti termelése nő a búzaföld fejlesztésével és csökken az épületek építésétől és a hadseregtől, akik fogyasztják a búzát. Itt a második szám a magtár pillanatnyni állapotát jelölik. A legutolsó a búzafogyasztás, az első szám a jelenlegi búzafogyasztást jelöli (ez az épületekkel és az emberekkel növekedik),a második a maximális búzafogyasztást a búzaföldek alapján.

Mindenhez nyersanyag kell, ha építesz egy épületet (vagy bányát), megmutatja a játék, hogy mennyi anyag kell hozzá,amint elkezded építeni, a nyersanyag levonódik. Jobb odalt láthatod, hogy mennyi nyersanyagod termelődik egy fajtából óránként.

Remélem ezzel tudok segíteni a kezdőknek :)

 __________________________________________________________________________

FOLYTATÁS

 Na mondtam én, hogy fogok még írni :) Hazajöttem, voltam vásárolni, akartam venni szoknyát, halásznadrágot, felsőt. A szoknya nagyon nagy volt, meg az egyik nadrág is, de szerencsére találtam egy tök jót, azt meg is vettem :) Kék csípőnadrág. A felsők közül egyik se volt igazán jó, valameyik túl nagy, valameyik túl béna. Viszont találtam egy táskát,ami nagyon tetszik :) Meg is vettem, kis ridikül, fekete az alapja, és iyen csillogós színes lepkék vannak rajta, színátmenetben, de nem tudom leírni :) Nekem nagyon tetszik,és rengeteg hey is van benne. :D Vannak más tasijaim is, de az volt velük a baj, hogy túl kicsi bennük a hey :( Meg szórakoztam a boltban, a magassarkúkkal, felvettem egy 10 cm-s sarkút, csoda hogy nem estem benne el :D Nagyon nem tudok magassarkúba menni, sőt nem is akarok :D :) Tornacipő+bakancs rulz ;)

Hétfőn mek táborba, egy hetesbe! Már várom, meg icipicit félek is, meg nagggyon kíváncsi vagyok,hogy miyen lesz :) De túl rossz nem lehet, hisz van ott medence és röplabdapáya.

Amúgy amikor mentem a boltba, szemerkélt az eső, de nem nagyon tudott érdekelni :) És vettem elemet is MP3ba :) Szal viszonylag sikeres nap, majd még elmek máshova is ruhákat venni. Ja,meg pénztárcát. A rockboltban :P Mondtam anyámnak, hogy kinéztem magamnak egy tök jó pénztárcát a vásárcsarnokban (plázaszerű köralakú valami, sok kis bolttal), csak azt persze nem említettem hogy a rockboltban... Még élni akarok :D Am szép fekete fehér pentagrammás. Igaz h kb. 3500 Forint :P

De nekem akkor is az kell, az oyan jóó!

Ja, és kell egy Sonata Arctica-s felső! Meg egy Lordis is btw. De a célom leginkább hogy találjak rockboltban (legalább az egyikben a kettő közül :D) női szabású felsőt... Vmi jó zenekaros mintával :P

Imádkozzatok értem xD

 

 

 

Címkék: zene
3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vicus.blog.hu/api/trackback/id/tr67111610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tsabeeka · http://blog.tsabeeka.hu 2007.07.04. 15:50:39

Mivel éppen dolgozok, ezért a játékot ebben a pillanatban átugrottam:)
Éppen akartam kommentelni, hogy ne ragadjon el a hév kis dolgok miatt, amikor is elkezdtek a szomszéd lakásokból két irányból is fúrni. Nem akarnék a bort iszik és vizet prédikál gyanújába keveredni, úgyhogy most az idegességről inkább nem is mondanék semmit :D
De azt tényleg ne hagyd, hogy elvegyék az életkedvedet:)
Olyat ne kérdezz, hogy x zenei stílusnak mi az értelme. Mert, a rocknak mi az értelme? Egyiknek sincs igazából semmi. De miért is kellene mindig mindenben az értelmet keresni? Ha értelmet akar valaki, akkor olvasson könyveket vagy keressen értelmes zenét, de ha kikapcsolódni akar csak, akkor ugyanúgy ki tud kapcsolni szerintem bármelyik stílus. Jó, tudom, hogy most céltáblává tettem magam, igen, jöhet a szidás :))

Vitzus · http://vicus.blog.hu 2007.07.05. 18:03:53

:D :D
Nem fog jönni a szidás, tiszteletben tartom mások véleményét, csak általában nem.
Mindenkit a saját kedvenc stílusa tud kikapcsolni, e felől semmi kétség :)

Hidd el nem hagyom, de valahogy mégis sikerül néha az embereknek elvenni :(

Am olvasok könyveket :)
süti beállítások módosítása